Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Obálka knihy Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie. Milovníci masa si při čtení nebo jen listování v knize nepochybně přijdou na své.

Původní cena: 999,- Kč
Nová cena: 499,- Kč

Chci knihu koupit:
Nakladatel: Svojtka
vázaná, 320 stran

Kategorie: Zdraví a životní styl

O Zlevněných knihách

V síti vybraných knihkupectví najdete od 1. června 2008 pod značkou Zlevněné knihy kvalitní nabídku knih za atraktivní ceny. V nabídce najdete prózu i poezii, knihy naučné i pohádky pro děti, cestopisy i humorné knihy. Knihy jsou zlevněny o 30-70% a snížená cena platí do vyprodání zásob. Každý měsíc se nabídka rozšíří o dalších 10-20 zlevněných titulů.

Na těchto stránkách najdete seznam všech aktuálně zlevněných titulů, adresy knihkupectví, kde je možné knihy zakoupit a připravované zlevněné tituly, na které se můžete těšit. A když na stránkách zadáte váš e-mail, rádi Vás budeme o nově zlevněných knihách pravidelně informovat.

E-mail info

Zanechte nám e-mail a budeme vás 1x měsíčně informovat o nově zlevněných knihách.